Despre Noi

Despre Companie

Partenerul tău pentru Confecție Metalică Galvanizată

AEG este o companie de familie, una dintre cele mai vechi de acest tip din Europa de Est. Realizăm construcții metalice zincate de diverse tipuri si asigurăm servicii de zincare termică in Rosiori, Bihor. Suntem rapizi și rentabili, iar protecția noastră împotriva coroziunii asigură ca rugina nu e o problemă cel puțin 50 de ani.

Putem galvaniza piese de până la 7 metri lungime și 2,5 metri adâncime, cu o lățime de 1,1 metri. De asemenea, putem galvaniza componente mici într-o centrifugă. Investiția noastră în tehnologie nouă și echipa noastră, împreună cu orientarea către clienții noștri, înseamnă că putem oferi o calitate excelentă la prețuri rentabile. Sună-ne astăzi pentru a afla dacă suntem potriviți pentru proiectul tău.

Nevoie de Ajutor? Contacteaza-ma

+40 722 159 229 or contact@avaco.ro

Istoria Noastra

Istoria Companiei

Povestea noastră a început când fondatorul companiei, Eugen Kaschuta, s-a întors în România după ce a lucrat câțiva ani în Germania, după căderea regimului comunist. România era în pragul dezvoltării economice, iar Eugen era convins că ar putea fi o parte pozitivă a schimbării.

Inginer industrial de meserie, el a învățat câteva lucruri importante despre cum se desfășoară dezvoltarea economică, iar unul dintre ingredientele cheie este întotdeauna oțel, oțel și mai mult oțel. România avea nevoie de multă infrastructură, multe drumuri noi și clădiri, atât civile, cât și industriale. Aceste piese cheie ale infrastructurii trebuiau să reziste, așa că știa că zincarea termică era un pariu bun pentru o industrie în creștere.

L-am pierdut pe Eugen în 2007, dar astăzi familia lui și echipa sa de încredere duc compania înainte, aducând laolaltă calitatea, promptitudinea și onestitatea pentru care era cunoscut cu o orientare către inovație și eficiență.

Acum suntem aproape de 70 de angajați și nu ne oprim aici. Dacă vrei să faci parte dintr-o afacere în creștere într-o industrie solidă, alătură-te echipei. Trimite-ne un e-mail la contact@avaco.ro