Zincare Termica Oradea

Zincare Termică

Cea mai simplă metodă pentru protejarea proiectelor dumneavoastră

De ce să folosiți zincarea termică?

zincare termica oradea
Procesul de zincare termică

Baia noastră de zincare termică cu dimensiuni utile de L = 6,5 m; W = 1,1 m; H = 2,8 m asigură galvanizarea uniformă, in conformitate cu SR EN ISO 14001:2002. Rezultatul final este de până la 80 de ani de protecție pentru piesa dvs. prin stratul de bază din aliaj de Zn-Fe, o aderență excelentă a stratului superior de zinc cu protecție suplimentară prin stratul de oxid de zinc și o grosime minimă a acoperirii care începe de la 50 de microni.

structura metalica zincata
Comunicare clară și preluare in aceeași zi

Afacerea noastră este axată pe satisfacția clienților. În zincare, aceasta înseamnă claritate în comunicare, promptitudine și ridicare în aceeași zi, după programarea in prealabil cu managerul nostru de proces. Știm că aveți un program strict de lucru și trebuie să finalizați proiecte pentru proprii clienți rapid și la cele mai înalte standarde. Suntem aici pentru a vă ajuta să realizați acele proiecte și multe altele.

M3321M-0048
Tehnologie prietenoasă cu mediul

Prin utilizarea zincării termice, 6000 de milioane de tone de oțel sunt salvate de la rugină în întreaga lume, în fiecare an - aceasta, în sine, fiind o contribuție uriașă la construcția durabilă și conservarea energiei. În comparație cu vopsirea cu emisii mari, zincarea este o tehnologie mult mai prietenoasă cu mediul. Ne mândrim că putem contribuii la o industrie a construcțiilor mai curată

Specificații Tehnice


IMPORTANT: Piesele supuse zincării termice trebuie să corespundă următoarelor specificații.

Acest lucru ne ajută să vă oferim un rezultat perfect, rapid, de fiecare dată, și vă protejează de suportarea unor costuri suplimentare pentru adaptarea pieselor la procesul de zincare prin găurire tehnică sau alte procese mecanice.

Pentru un rezultat perfect în galvanizare

  1. Piesele trebuie proiectate astfel încât să permită flux liber zincului lichid, acest lucru se poate facilita și prin crearea orificiilor de ventilație – vezi desene.
  2. Piesele trebuie să fie curate de rugină, vaselină/uleiuri, zgură de sudură sau vopsele.
  3. Suprapunerea pieselor sudate trebuie evitată, poate duce la deformarea pieselor.
  4. Vă rugăm să evitați utilizarea materialelor cu diferențe mari de grosime în aceeași piesă, deoarece acestea prezintă modele de expansiune diferite în zincul topit și acest lucru poate duce la torsiune.
  5. Asigurați-vă că elementele dvs. nu au colțuri închise. Acestea ar trebui să permită pătrunderea zincului prin deschiderile de acces în zonele în care există suprapunere de materiale.
  6. Se recomandă un design modular, avand in vedere ca piesele mari, complexe, trebuie demontate inainte de galvanizare, si astfel se impune si o crestere a costurilor de transport si manipulare.
  7. Piesa metalică finită va fi scufundată într-o baie de zinc lichid la 450 de grade Celsius. Expansiunea metalului este inevitabilă, în timp ce torsiunea acestuia nu este, dacă: Sunt evitate tensiunile de sudură; De preferință, sunt alese secțiuni simetrice; Posibilitățile de dilatare sunt permise în suprafețe plane cu bare piramidale, nervuri radiale etc.
  8. Profilele cu piese închise, neaerisite pot duce la deformare sau chiar la explozie în baia de zincare!

Vă rugăm să vă asigurați că secțiunea și numărul găurilor se potrivesc cel puțin cu cifrele menționate în următoarea diagramă:

cereți o ofertă de preț

Contactați echipa noastră astăzi.

Contact

Hala De Zincare Și Confectie Metalica Rosiori, Bihor

Departamentul de producție și inginerie.

Rosiori,
Bihor

Semnalizat de pe strada principala

Phone: +40 721 244 894

Email: sorin.deac@avaco.ro